SINT MARIA

SINT MARIA Pizzeria & Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1710 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sint Maria. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 20:52 Eten was prima. Echter de bezorgtijd was 2 uur en 16 minuten. Bizar lang. Ik ga op zoek naar een andere pizzeria aangezien dit niet de eerste keer is dat je ruim 2 uur op je eten moet wachten.
25 jun 2022 om 22:53 Pizza was koud en de kaas naar 1 kant in de hoek gelopen. Tiramisu was nog bevroren en droog. Heb eerder bij jullie besteld En toen was het voortreffelijk,dus erg jammer.
25 jun 2022 om 19:33 Eten was gewoon niet lekker alles wat je besteld heb niet gekregen .bezorging ook dramatisch .nooit meer !!!!
17 jun 2022 om 22:23 Echt heerlijk gegeten! Bezorging was goed!
11 jun 2022 om 22:00 Eten was heel erg lekker!, een klein deel was alleen wel al koud en de bezorging duurde erg lang. Om 18:15 uur besteld en 19:50 uur kwam het aan
11 jun 2022 om 21:01 Pizza plakt aan de doos pasta smaakte naar zeep bezorging veel te laat
5 jun 2022 om 21:32 Netjes bezorgd en alles was goed warm.
5 jun 2022 om 21:12 Keurig verzorgd. Ook nog de aanpassing die we achteraf hebben doorgebeld
3 jun 2022 om 19:49 Patat was niet lekker En er zat sla bij terwijl ik had aangegeven dat ik het niet wou
31 mei 2022 om 19:30 vlees was zout smaakte totaal niet naar kabab broodje ham en zo ook op een pita broodje geen eten erbij was de randen zwart slecht eten
30 mei 2022 om 14:30 2 uur gewacht, maar het eten was perfect
28 mei 2022 om 22:14 Eten al afgekoeld maar wel lekker veelste laat