SINT MARIA

SINT MARIA Pizzeria & Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 690 beoordelingen
20 apr 2019 om 20:12 De aantekening bij de bestelling is niets mee gedaan. Jammer, want het was ruim op tijd besteld. De andere pizza was wel oké.
16 apr 2019 om 22:05 bijna half uur te laat zonder belletje heb mijn afspraak verzet
14 apr 2019 om 20:38 Eten besteld voor 18:30, app gaf om 18:50 aan dat het de bestelling bezorgd was. Santa Maria gebeld en ze moesten het nog maken. Om 19:15 geleverd, kleine portie en koud, voor het geld wat je er voor betaald. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
14 apr 2019 om 20:18 Bezorging was prima. Pizza 's waren niet heel warm. Saté patat en salade zagen er wat onverzorgd uit.
14 apr 2019 om 16:10 Gebeld dat ik het zelf moest komen halen, twee en half uur na bestellen. Aangezien ik anders geen geld terug zou krijgen toch maar gegaan. Nog nagevraagd of hele bestelling in de tas zat, dit bleek bij thuiskomst niet het geval. Pasta smaakte naar zeep.
13 apr 2019 om 21:47 Netjes op tijd bezorg. Lekkere pizza. Niet heel warm maar komt misschien door de afstand Wognum-Spanbroek.
5 apr 2019 om 22:42 2 uur moeten wachten op het eten. Dan bel je ze op maar doen er niks mee.
31 mrt 2019 om 21:42 Duurde erg lang voor de bestelling er was.
29 mrt 2019 om 21:49 miste mijn broodjes
29 mrt 2019 om 20:17 Zelfs 10 minuten te vroeg met bezorgen
22 mrt 2019 om 22:49 Altijd lekker eten, nu alleen jammer dat we begin van de middag al besteld hadden voor bezorging van 17 uur en dat het pas drie kwartier later kwam
22 mrt 2019 om 21:25 Smakelijk, warm en bij tijds. Nooit klachten gehad hier. Bezorgen of daar opeten, altijd waar voor m'n geld gehad.